Food Video's

Video's waar je van gaat watertanden

Videoproducties

Foodie Studios bedenkt niet alleen het concept maar voorziet ook in videoproductie. Door middel van inspirerende food video's brengen we producten en merken tot leven. Dit doen we voor  Nederlands’ leukste en meest toonaangevende merken. 

Door onze ideeën met ervaring te combineren, weten we precies hoe we unieke en spraakmakende food video's moeten maken. Een fijne bijkomstigheid is dat we de markt als geen ander kennen en we precies weten hoe we de juiste doelgroep targeten.

Een food videoproductie komt tot stand door vanaf het idee samen naar een concept toe te werken. We nemen graag de rest van het werk uit handen en verzorgen naar wens het script bij ieder type video en kanaal. Wij weten precies wat voor soort type content bij welk kanaal werkt. Of het nu gaat om een how-to-receptvideo, een social post of een promotie video. Wij hebben alle expertise in-house, van regie en editing tot storytellers en producers.

Wil jij zelf ook een foodvideo laten maken of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.    

Social video's

Wil je ook jouw doelgroep meteen bereiken en grijpen met sprekende beelden? Onze social video’s zijn vaak niet langer dan 60 seconden. Hierdoor zijn ze toegankelijk voor iedereen en makkelijk te delen met anderen.

How to video's

Op een overzichtelijke manier brengen we de volledige bereiding in beeld en maken we door middel van korte, duidelijke how-to video’s koken een stukje makkelijker en leuker!

Product video's

Een productvideo is de perfecte manier om jouw product onder de aandacht te brengen. Wij zorgen er met onze videoproductie voor dat jouw product blijft hangen bij je doelgroep.

Event video's

Heb je een event op de planning waarbij jouw merk of product in de spotlight staat? Dan zijn wij er ook om er een enthousiasmerende aftermovie bij te maken. Je brengt hiermee je product of merk onder de aandacht bij jouw doelgroep maar laat ook zien hoe je event is geweest om zo volgende evenementen te promoten.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Foodie Studios
onderdeel van LiveWall Group
Sint Josephstraat 133, 5017 GG
Tilburg
+31 (0) 13 7113708
Contactformulier
Je hebt niet alle velden ingevuld.
Je naam
Je telefoonnummer
Je e-mail
Wat is je vraag?
Verstuur
Bedankt, je vraag is verzonden