Food Fotografie

Het perfecte plaatje

Naast bewegend beeld, specialiseren wij ons ook in foodfotografie in alle mogelijke variaties. Wij helpen je graag bij het vastleggen van nieuwe producten, heerlijke recepten en smakelijke gerechten. Foodie Studios helpt jou om dit op een zo mooi mogelijke wijze te presenteren.  Zelfs packaging fotografie en het tot leven brengen van een menukaart is mogelijk.

Dat het gerecht lekker is, betekent niet meteen dat het ook goed op beeld overkomt. Daarom werken we  met inhouse foodstylisten die helpen bij het bepalen van de juiste setting. Daarnaast beschikken we ook over alle nodige apparatuur en een eigen fotostudio en is het schieten op locatie ook mogelijk. Het resultaat? Perfecte plaatjes waar menig mens van gaat watertanden!

 

Product fotografie

Product foto's halen het beste uit een product naar voren. Door middel van de juiste setting en instellingen zorgen we ervoor dat uw product eruit springt en het de aandacht van de consument trekt. 

 

Packshots

Wilt u producten op een heldere en duidelijke manier weergeven voor bijvoorbeeld een webshop of website, dan zijn goede packshots onmisbaar. Door de witte achtergrond komt een product goed naar voren en ziet de consument in een oogopslag waar het om draait. 

Sfeer fotografie

Sfeer foto's laten meer zien dan een product alleen. Het zorgt voor aansluting bij je doelgroep en laat zien waar een product of merk voor staat. 

 

Wat kunnen we voor u betekenen?

Foodie Studios
onderdeel van LiveWall Group
Sint Josephstraat 133, 5017 GG
Tilburg
+31 (0) 13 7113708
Contactformulier
Je hebt niet alle velden ingevuld.
Je naam
Je telefoonnummer
Je e-mail
Wat is je vraag?
Verstuur
Bedankt, je vraag is verzonden