Content marketing

Wij verzorgen alle marketingmaterialen voor jouw food content!

Een goede campagne begint bij de juiste contentstrategie en een goed concept. Wij helpen je graag van idee tot gelanceerde campagne met altijd jouw doelgroep in ons achterhoofd. Samen beginnen we bij het begin, een idee dat uit kan groeien tot iets moois. De unieke online food content die uiteindelijk hieruit volgt, zoals social video’s, gepersonaliseerde video’s , food shots, contentkalender of blog posts , zal zo altijd luid en duidelijk aankomen bij jouw doelgroep.

 

Online merkactivatie

We spreken van merkactivatie wanneer we in een korte tijd een merk of product onder de aandacht van een doelgroep willen brengen. Foodie Studios helpt je bij het maken van  spraakmakende online content die brand awareness creëert bij de gewenste doelgroep. Door het lanceren van ludieke online concepten op de juiste social media kanalen, waar de doelgroep zich bevindt, ontstaat er een sterke merkactivatie.

Meer lezen

Online campagnes

Foodie Studios creëert unieke campagnes rondom jouw product of merk. Naast het produceren van de beste #foodporn video’s en Instagramwaardige foto’s, denken we mee over merkpositionering en het bepalen van jouw doelgroep. Ook helpen we graag met het bepalen en opstellen van passende recepten als onderdeel van de campagne.

Lees meer

Social content

Onze video’s zijn vaak niet langer dan 60 seconden. Hierdoor zijn ze toegankelijk voor iedereen en makkelijk te delen met anderen.  Foodie Studios focust zich op het inzetten van de juiste content bij diverse kanalen en werkt zo kanaal gericht. Zo komt de beste content terecht bij jouw gewenste doelgroep.

Lees meer

Influencers

Ben je op zoek naar social influencers om jouw product en merk te promoten? Bij Foodie Studios ben je aan het juiste adres! Wij beschikken namelijk over een breed netwerk van foodbloggers die één voor één  staan te popelen om aan de slag te gaan met nieuwe producten. Door de nauwe samenwerking met onze foodbloggers, brengen wij snel de juiste mensen bij elkaar en zorgen we samen voor een ijzersterke campagne. Door de invloed van social influencers zal jouw merk of product de aandacht krijgen die het verdient.

Meer lezen

Wat kunnen we voor je betekenen?

Foodie Studios
onderdeel van LiveWall Group
Sint Josephstraat 133, 5017 GG
Tilburg
+31 (0) 13 7113708
Contactformulier
Je hebt niet alle velden ingevuld.
Je naam
Je telefoonnummer
Je e-mail
Wat is je vraag?
Verstuur
Bedankt, je vraag is verzonden