Go-Tan

Han's Daily Wok

Ontwikkeling van een videoformat voor Go-Tan

Go-Tan, bekend van de Oosterse producten, bestaat meer dan 60 jaar en is actief in meer dan 18 landen. Bij Go-Tan weten ze wat lekker eten is. Dagelijks verzorgen de producten van Go-Tan voor ca. 45.000 food-lovers een lekkere maaltijd: van een rode curry tot beef teriyaki noodles. Foodie Studios is partner van Go-Tan op voor de social contentstrategie. In samenwerking met Go-Tan adviseren wij hoe Go-Tan zich online kan onderscheiden middels het publiceren van leuke en sterke videocontent dat goed past bij de identiteit. Als resultaat heeft Foodie Studios voor Go-Tan verschillende videoformats bedacht en geproduceerd.

Strategie
Bijna alle content dat online wordt geconsumeerd is tegenwoordig video. Foodie Studios heeft een videocontent strategie opgesteld voor Go-Tan. De strategie bestaat in de praktijk uit het bedenken, produceren en verspreiden van diverse online videoformats.

Wij geloven in de kracht van online formats, omdat een format herkenbaarheid en kennis uitstraalt. Onder elk format worden diverse video's gepubliceerd.

Han's Daily Wok
Koken! Daar is Han dol op. Binnen Han's Daily Wok worden diverse recepten gepubliceerd om de doelgroep in korte edits uit te leggen hoe je een lekkere Beef Teriyaki of Chicken Lemongrass maakt. In dit format worden video's gepubiceerd op basis van beeldmateriaal van Han en beeldmateriaal van Foodie Studios.