MAGGI

Kookhacks

Social content

In samenwerking met LINDA.hetbureau heeft Foodie Studios toffe online content gecreëerd voor MAGGI. Het eindresultaat zijn smakelijke maar vooral speelse receptenvideo’s en kookhacks voor op YouTube & Instagram Stories.

Recepten & kookhacks
Voor de recepten zijn er animaties gemaakt die een 3-luik vormen, bestemd voor Instagram Stories. Met behulp van opvallende motion graphics wordt er in 3 stappen vertelt hoe je heerlijke gerechten maakt met een beetje hulp van MAGGI. Zo zien we bijvoorbeeld de bereiding van een ovenschotel, boerenkool en noedels.

Daarnaast zijn er ook nog video’s gemaakt met daarin kookhacks voor zowel YouTube en Instagram Stories. De hacks gingen bijvoorbeeld over het vershouden van kruiden, testen van eieren, pellen van knoflookteentjes en het tegenhouden van overkoken.

LINDA.het bureau

LINDA.het bureau is sinds vijf jaar het creatieve bureau van de makers van Linda, voor iedereen die via de bijbehorende platformen in contact wil komen met de leukste vrouwen van Nederland. 

MAGGI
Maggi is een merk van kant-en-klare soep, bouillon, bouillonblokjes, ketchup, sauzen en noedels. Het merk is onderdeel van Nestlé. Met een beetje van jezelf en een beetje van Maggi maak je de lekkerste gerechten in een handomdraai.