Intratuin

The Bastard & Intratuin

Video content BBQ

Zonnige zomerdagen en hoge temperaturen roepen om een barbecue. Het barbecue seizoen staat dan ook centraal in de campagne ‘BBQ The Bastard & Intratuin’ die Intratuin met The Bastard is aangegaan. Foodie Studios zorgt voor toffe video content om de BBQ producten en gerechten uit te lichten.

The Bastard x Intratuin
Binnen de campagne ‘BBQ The Bastard & Intratuin’ staat het barbeque seizoen met haar producten en gerechten centraal. Binnen deze campagne inspireert en adviseert Intratuin en The Bastard door verschillende recepten en BBQ accessoires uit te lichten. In samenwerking met Foodie Studios wordt er bijpassende video content gecreëerd die geschikt is voor Instagram, Facebook en YouTube en die perfect aansluit op de doelgroep.

Video content
De video content bestaat uit recept video’s, recept teasers en accessoire video’s. Zo zien we heerlijke gerechten zoals spareribs op een sparerib rek, een steak sandwich bereid met de speciale bluetooth thermometer, beercan kip gemaakt met een Cast Iron Chicken Sitter, maar ook pizza en flammkuchen gebakken op een speciale pizzasteen.

Intratuin
Intratuin is dé groenspecialist met kennis van wat in de wereld gebeurt en wat lokaal speelt. Zij beschouwen natuur als de kern van het leven en zij willen om die mensen dichterbij een natuurlijke manier van leven brengen. Dit doen ze door op het juiste moment te inspireren met de juiste producten, vers en actueel.

The Bastard
The Bastard heeft een enorme passie voor buiten koken en vormt daardoor de perfecte combinatie met Intratuin. Samen inspireren zij om met de juiste producten tijdens de warme zomer, lekker van vers eten en het buitenleven te genieten.The Bastard maakt premium kamado’s sinds 2013. The Bastard barbecue is Dutch design en gemaakt van de beste materialen zodat hij altijd buiten kan staan. Daarnaast is het hoogwaardige industriële keramiek is oersterk en bestand tegen zeer hoge temperaturen.