Go-Tan

Go-Tan productvideo's

Ontwikkeling van een videoformat voor de producten van Go-Tan

Go-Tan, bekend van de Oosterse producten, bestaat meer dan 60 jaar en is actief in meer dan 18 landen. Bij Go-Tan weten ze wat lekker eten is. Dagelijks verzorgen de producten van Go-Tan voor ca. 45.000 food-lovers een lekkere maaltijd: van een rode curry tot beef teriyaki noodles. Foodie Studios is partner van Go-Tan op voor de social contentstrategie. In samenwerking met Go-Tan adviseren wij hoe Go-Tan zich online kan onderscheiden middels het publiceren van leuke en sterke videocontent dat goed past bij de identiteit. Als resultaat hebben wij voor Go-Tan verschillende videoformat bedacht en geproduceerd.

Strategie

Bijna alle content dat online wordt geconsumeerd is tegenwoordig video. Foodie Studios heeft een videocontent strategie opgesteld voor Go-Tan. De strategie bestaat in de praktijk uit het bedenken, produceren en verspreiden van diverse online videoformats.

Wij geloven in de kracht van online formats, omdat een format herkenbaarheid en kennis uitstraalt. Onder elk format worden diverse video's gepubliceerd.

Productvideo's

Go-Tan heeft een groot aantal producten en lanceert vaak nieuwe productinnovaties en nieuwe verpakkingen. Foodie Studios produceert smaakvolle en aantrekkelijke video's van de producten. Binnen de video's worden de producten gebruikt binnen diverse recepten om de doelgroep te inspireren.