Go-Tan

Social content strategie

Daily wok & food trips

Go-Tan, bekend van de Oosterse producten, bestaat meer dan 60 jaar en is actief in meer dan 18 landen. Bij Go-Tan weten ze wat lekker eten is. Dagelijks verzorgen de producten van Go-Tan voor ca. 45.000 food-lovers een lekkere maaltijd: van een rode curry tot beef teriyaki noodles. Foodie Studios is partner van Go-Tan op voor de social contentstrategie. In samenwerking met Go-Tan adviseert Foodie Studios hoe Go-Tan zich online kan onderscheiden middels het publiceren van leuke en sterke videocontent dat goed past bij de identiteit. Als resultaat heeft Foodie Studios voor Go-Tan verschillende videoformats bedacht en geproduceerd.

Strategie
Bijna alle content dat online wordt geconsumeerd is tegenwoordig video. Foodie Studios heeft een videocontent strategie opgesteld voor Go-Tan. De strategie bestaat in de praktijk uit het bedenken, produceren en verspreiden van diverse online videoformats.

Wij geloven in de kracht van online formats, omdat een format herkenbaarheid en kennis uitstraalt. Onder elk format worden diverse video's gepubliceerd.

Han's Food Trips
Han Go is eindverantwoordelijk voor de marketing van Go-Tan. In deze rol maakt hij veel mee. Zo gaat hij op reis, bezoekt hij producenten en kookt hij vaak samen met zijn familie. Binnen Han's Food Trips neemt Han Go zelf zijn beelden op en edit Foodie Studios deze tot speelse vlogs voor social.

Zo mocht Han Go het samensmeltingsdiner verzorgen van Expeditie Robinson. Op basis van zijn beeldmateriaal heeft Foodie Studios een vlog ontwikkeld. Diverse formaten werden opgeleverd voor social en de website. 

Productvideo's
Go-Tan heeft een groot aantal producten en lanceert vaak nieuwe productinnovaties en nieuwe verpakkingen. Foodie Studios produceert smaakvolle en aantrekkelijke video's van de producten. Binnen de video's worden de producten gebruikt binnen diverse recepten om de doelgroep te inspireren. 

Han's Daily Wok
Koken! Daar is Han dol op. Binnen Han's Daily Wok worden diverse recepten gepubliceerd om de doelgroep in korte edits uit te leggen hoe je een lekkere Beef Teriyaki of Chicken Lemongrass maakt. In dit format worden video's gepubiceerd op basis van beeldmateriaal van Han en beeldmateriaal van Foodie Studios. 

Bedrijfsvideo's
Foodie Studios heeft naast de bovengenoemde formats tevens enkele bedrijfsvideo's geproduceerd. Zo heeft Foodie Studios een bedrijfsvideo gemaakt om sollicitanten een kijkje in de keuken te nemen bij het bedrijf Go-Tan. 

Voor de sales afdeling heeft Foodie Studios een video gemaakt voor een van de bekendeste producten, namelijk de Chilisaus.