Verstegen Spices & Sauces

Receptvideo's & foodfotografie

Original Spice Blends & Liquid Spice Blends

Verstegen Spices & Sauces, de speler op het gebied van kruiden en specerijen, heeft Foodie Studios gevraagd te voorzien in smakelijke receptvideo's en bijpassende foto's voor social media! Dit voor de productlijnen Original Spice Blends & Liquid Spice blends.

Voor de nieuwe productlijnen van Verstegen, is Foodie Studios aan de slag gegaan met het ontwikkelen van de smakelijkste korte receptvideo's voor social media. Natuurlijk zijn de gerechten die bereidt zijn met de kruiden van Verstegen ook op hun mooist op foto vastgelegd.  Daar krijg jij toch ook trek van?! 

Video

De in totaal 12 receptvideo's laten stap voor stap zijn hoe je de lekkerste gerechten kunt maken met behulp van de Orginal Spice Blends & Liquid Spice Blends.  De video's zijn kort en krachtige content, waardoor ze perfect aan sluiten op de online kanalen van Verstegen en haar foodlovers. 

 Fotografie

De gerechten die gemaakt zijn met de producten van Verstegen, worden op hun mooist vastgelegd in een gestylde setting.  Deze foto's zijn uitermate geschikt voor de social kanalen en laten het water in je mond lopen!